Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian

Impresarul solistului a susținut că acesta nu se înțelegea cu vedeta ba chiar că s-ar fi pensionat din cauza ei. Cântăreața a răspuns acuzațiilor care i-au fost aduse de către impresarul regretatului artist iar în emsiune au fost prezentat imagini de la ultimul concert al.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Mitu Stoian Si Niculina Stoican Geaba Beau Geaba Mananc Beau Sis Talk Show

11 hours agoCiteste mai mult despre.

Niculina stoican petrica mitu stoian

. Cântăreața a spus că ansamblul pe care îl conduce îl dă în judecată. 1 day agoPetrică Mâțu Stoian a fost condus pe ultimul drum. 1 day agoCe a făcut Niculina Stoican la înmormântarea lui Petrică Mîțu Stoian. 14 hours agoMulte s-au spus despre relația pe care Petrică Mâțu Stoian o avea cu Niculina Stoican.

Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian colaj cu cele mai frumoase melodii folclorice de dans și voie bunăNiculinaStoican PetricaMituSt. HttpsstarpopularroAboneaza-te la canalul de youtube Star Popular. Niculina Stoican rupe tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian Niculina Stoican a vorbit cu ochii în lacrimi despre prietenia care o. Artista si-a dorit ca trupul neinsufletit al maestrului sa fie depus si la Ansamblul Maria Tanase desi impresarul s-a opus dorind sa-l duca acasa si la Teatrul Marin Sorescu.

Cu ani în urmă au fost apreciaţi iar cele două albume scoase împreună s-au bucurat de un real succes. Petrică Mîţu Stoian a fost inmormantat pe 10 noiembrie 2021Petrică Mâţu Stoian a murit la ATI ReşiţaPetrică Mâțu Stoian a murit. Detalii de ultimă oră după c. Petrica Mitu Stoian muzica populara live sarbe hora colaj live Contact.

Niculina Stoican a pus punctul pe i în scandalul iscat după moartea lui Petrică Mîțu Stoian. Cristina Tapu Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea. Vreau să fac doar ce vreau eu a spus Niculina Stoican motivând alegerea lui Petrică Mîțu Stoian de a ieși la pensie și de a pleca din ansamblul condus de ea. Solista a lămurit și plecarea lui Petrică Mîțu Stoian din cadrul instituției pe care ea o conduce.

Între timp sora artistului s-a decis să discute despre ce s-a întâmplat cu adevărat între cei doi. 8 hours agoImpresarul lui Petrică Mâțu Stoian Doru Gușman a făcut acuzații dure la adresa Niculinei Stoican spunând că l-ar fi umilit des pe regretatul artist cât era în viață și că din cauza umilințelor ei și a tensiunilor dintre ei artistul a decis să se pensioneze de la Ansamblul Maria Tănase condus de. Totul s-a născut la acea vreme la sugestia celui care. Niculina Stoican a lămurit conflictul deschis de fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian Doru Gusman.

Niculina Stoican dezvăluiri despre Petrică Mâțu StoianEl cu ceva timp în urmă a Cântăreața nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi. Niculina Stoican a fost responsabilă pentru pregătirea inmormantarii dar un scandal mai vechi nu i-au lăsat pe apropiați să își ia rămas bun de la artist. Interpreta de muzică folclorică a spus că Petrică i-a zis că voia să facă. Niculina Stoican șefa Ansamblului Folcloric Maria Tănase din Craiova a mărturisit că acuzațiile aduse de Doru Gusman impresarul regretatului Mîțu Stoian vor trebui dovedite în instanță.

9 hours agoN iculina Stoican îl dă în judecată pe Doru Gușman fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian după ce acesta a afirmat că regretatul artist a plecat din Ansamblul Maria Tănase din Craiova pentru că era umilit de ea. Ce a spus familiei la ora 5 dimineata in timp ce era transportat la spital. Playlist1Petrica Matu Stoian si Constantin Enceanu - Mai Petrica cu mustata2Niculina Stoican si Petrica Matu Stoian - Cine n-are ibovnica3Constantin Ence. Înainte de a fi înmormântat sicriul cu trupul artistului a fost.

Fostul impresar a mai afirmat că Niculina Stoican i-ar fi tăiat zile de muncă atunci când Petrică Mîțu Stoian nu își dorea să meargă la anumite spectacole. 9 hours agoNiculina Stoican a rupt tăcerea despre Petrică Mâțu Stoian. IJAC MUSIC PRODUCTIONCasa de discuri Ijac Music Production s-a nascut din dorinta de a pr. 10 hours agoNiculina Stoican adevărul despre plecarea lui Petrică Mîțu Stoian de la ansamblul condus de ea Își dorea să facă doar ce vrea el.

Petrica mitu stoian Niculina Stoican petrica mitu stoian a murit ultimul concert petrica mitu stoian Autor. Colegii de la Ansamblul Folcloric Maria Tănase din Craiova familia și apropiații au fost alături de acesta. Niculina Stoican a povestit cu lacrimi in ochi cum a decurs pas cu pas organizarea funeraliilor regretatului artist Petrina Mitu Stoian. Niculina Stoican și Petrică Mâțu Stoian prieteni și colegi de scenă.

Ei au rămas în relații bune Comentarii. IJAC MUSIC PRODUCTIONCasa de discuri Ijac Music Production s-a nascut din dorinta d. Niculina Stoican si Petrica Mîțu Stoian A naibii de ibovnicaproducator. Ea a venit azi în emisiunea La Măruță și a spus care a fost relația cu artistul care a fost înmormântat ieri.

Ultimul telefon dat de Petrica Mitu Stoian. VEZI VIDEO IN ARTICOL. El a mărturisit că Petrică Mîțu Stoian era terorizat de colega lui de breaslă motiv pentru care a părăsit Ansamblul Folcloric Maria Tănase unde Niculina Stoian a devenit manager. Niculina Stoican si Petrica Mîțu Stoian - Lina Niculinaproducator.

La scurt timp după moartea lui Petrică Mîțu Stoian impresarul lui Doru Gușman a făcut o serie de declarații controveresate. Niculina Stoican a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță pentru a vorbi despre moartea prietenului și colegului său de breaslă Petrică Mîțu Stoian. Niculina Stoican s-a dezis de afirmațiile făcute de Doru Gusman. Ei au rămas în relații bune Fosta și singura soție a lui Petrică Mîțu Stoian alinată de prieteni.

2 hours agoArtista Niculina Stoican a fost cea care s-a ocupat de înmormântarea bunului ei prieten Petrică Mîțu Stoian cu care a avut o relație foarte apropiată de prietenie. Aceasta a vorbit într-un interviu la România TV despre prietenia care a legat-o de artistul decedat recent și despre cum s-au înţeles de fapt de-a lungul carierelor lor. Sa nu te sperii.

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin Op Fashion Mix

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Cine I Pe La Poarta Lina Youtube Incoming Call Screenshot Romania Incoming Call

Niculina stoican petrica mitu stoian
Petrica Matu Stoian Si Niculina Stoican Ce Mi O Fost Mai Drag Pe Lume Youtube Youtube Music

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Si Petrica Mitu Stoian Vezi Mai Nana Vad Si Eu Nana Sis

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Muzica Preferata

Niculina stoican petrica mitu stoian
Niculina Stoican Constantin Enceanu Petrica Mitu Stoian Cele Mai Frumoase Melodii Long Sleeve Blouse Women Long Sleeve

Niculina stoican petrica mitu stoian
Pin On Romanian Yugo Music

Posting Komentar untuk "Niculina Stoican Petrica Mitu Stoian"